POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Medican Lab so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) ter na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S spletno trgovino Medican Lab upravlja podjetje Medican Lab d. o. o., ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi “Medican Lab”).

 

Podatki o podjetju:

Naziv podjetja: Medican Lab d.o.o., spletna trgovina in storitve d.o.o.

Poslovni naslov: Cesta Cirila Tavčarja 6, 4270 Jesenice

Sedež: Jesenice

ID za DDV: SI42843928

Matična številka: 8451974000

Davčna številka: 42843928

IBAN: SI56 028430263084259

SWIFT: LJBASI2X

Telefon: 051773377

Email: info@medicanlab.com

 

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Medican Lab, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med podjetjem in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na spletnem prevzemnem mestu Medican Lab. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. 

 

Vse podatke in informacije, objavljene na spletnem mestu https://www.medicanlab.com (https://www.medicanlab.si, https://www.medicanlab.org, https://www.medicanlab.eu, https://www.medicanlab.net), je treba pred uporabo obvezno preveriti pri naših sodelavcih. Medican Lab pravilnosti in točnosti teh podatkov namenja veliko pozornosti in jih redno preverja ter ažurira, ker pa se ti lahko spremenijo tudi v obdobju med dvema ažuriranjema, Medican Lab d.o.o. za njihovo ažurnost in točnost ne prevzema nobene odgovornosti, prav tako pa ne daje nikakršnih garancij za celovitost ali pravilno interpretacijo posredovanih informacij. Enako velja tudi za vse druge spletne strani, ki so lahko dostopne preko hipertekstovnih povezav. Zveze s tovrstnimi stranmi vzpostavljate na lastno odgovornost, saj Medican Lab d.o.o. zanje odgovornosti ne prevzema. Podatki na spletnem mestu so zgolj informativne narave, zato Medican Lab d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov, do katerih je morebiti prišlo zaradi časovnih neusklajenosti, napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov. Vsebine, ki so objavljene na tem spletnem mestu ali povezanih spletnih straneh, torej lahko vsebujejo netočnosti, tipkovne, slovnične ali tipografske napake. Medican Lab d.o.o. lastno odgovornost zanje izrecno izključuje. Medican Lab d.o.o. vsebin spletnega mesta ni zavezan posodabljati, jih pa lahko kadar koli in brez predhodnega obvestila spremeni. Medican Lab d.o.o. si tako pridržuje pravico do spreminjanja in dopolnjevanja vsebin.

 

To spletno mesto je intelektualna lastnina Medican Lab d.o.o.. Vse informacije, podatki, produkti in opisi storitev ter druga vsebina, vključno z vsemi računalniškimi programi, ki so na voljo na spletnem mestu, so zaščiteni z avtorskimi pravicami. Uporabniki jih ne smete spreminjati, kopirati, distribuirati, prenašati, prikazovati, objavljati, prodajati, licencirati, preoblikovati v izvedene produkte ali uporabljati za komercialne ali javne namene.

 

Slike izdelkov, prikazane na spletnem mestu, so last Medican Lab d.o.o. ali pa so objavljene z dovoljenjem lastnika. Kakršna koli uporaba teh slik brez pisnega dovoljenja lastnika je prepovedana in predstavlja kršitev avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine ali predpisov o varstvu osebnih podatkov. Blagovne znamke, logotipi in storitvene znamke (zaščitni znaki), ki so prikazani na spletnem mestu, so last Medican Lab d.o.o. ali tretjih oseb. Uporabniki jih brez pisnega dovoljenja Medican Lab d.o.o. oziroma lastnika zaščitnih znakov ne smete uporabljati. Vloge z obrazložitvijo namena uporabe podatkov s tega naslova pošljite na naslov: info@medicanlab.com. Medican Lab d.o.o. si pridržuje pravico, da se v primeru kršenja teh splošnih pogojev posluži vseh pravnih sredstev in pravic, vključno s pravico do blokiranja dostopa do spletnega mesta z določenega spletnega naslova.

 

Vrste uporabnikov

Z registracijo na spletni strani Medican Lab postanete član. Pravico do nakupa v spletni trgovini Medican Lab imajo registrirani člani in tudi gostje, ki opravijo hitri nakup in se jim pred nakupom ni treba registrirati.

Ob registraciji v spletno trgovino pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, in geslo. Če želi uporabnik kadarkoli svoj naslov elektronske pošte ali geslo zamenjati z drugim, lahko to stori v svojem uporabniškem profilu.

 

Dostopnost informacij

Medican Lab se zavezuje, da bo kupcu vedno zagotavljal naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 • dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 • pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave),
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 • način plačila in dostave,
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Ponudba artiklov in cene

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba in cene v spletni trgovini Medican Lab ažurirajo in spreminja pogosto. Cena v spletni trgovini je enaka tako za registrirane člane kot za goste spletne trgovine. Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

 

Naročilo in cene

Kupoprodajna pogodba med podjetjem Medican Lab d.o.o. in kupcem je v spletni trgovini Medican Lab sklenjena v trenutku, ko Medican Lab kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za podjetje Medican Lab d.o.o. kot za kupca. Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku Medican Lab in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo.

 

Dostava

Stroški pakiranja in dostave pri na nakupu nad 50,00 € so brezplačni, do 50,00 € je cena pakiranja in dostave 2,99 €

Vsa naročila, oddana med delavnikom, odpošljemo naslednji delovni dan v primeru plačila po povzetju ali s plačilno kartico. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu odpošljemo takoj po prejmemu nakazila na TRR. Naročila naročena med vikendom in prazniki odpošljemo naslednji delovni dan. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta. Opozorilo: Ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

 

Načini plačila

Spletna trgovina Medican Lab omogoča naslednje načine plačila:

– z gotovino ob prevzemu preko Pošte Slovenije,

– po predračunu (UPN nalogu) na račun podjetja,

– s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro) preko podjetja Bankart, Procesiranje plačilnih inštrumentov d.o.o.

 

Izdaja računa

Medican Lab po dostavi in plačilu naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v fizični obliki na podan naslov za dostavo. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.

 

Kuponi

Promocijske kode oz. kuponi prinašajo različne ugodnosti pri nakupu in so navadno časovno omejeni. Aktivno promocijsko kodo najdete na naši spletni strani, naslovni strani oglasnega sporočila, v naših e-obvestilih ali drugih družbenih medijih. Menjava promocijske kode za gotovino ni možna. Kupon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti kupona, mora imetnik promocijske kode razliko doplačati. Vrednost nakupa mora biti višja od vrednosti kupona.

 

Uporaba Kupona/Promocijske kode:

Izberite izdelek, ki ga želite kupiti in ga dodajte v košarico. V košarici izberite polje »Koda kupona«. V polje vpišite kodo in potrdite tako, da kliknete na gumb »Unovči kupon«. Ko vpišete promocijsko kodo, se vrednost darilnih bonov avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je treba še poravnati. Nato samo še oddate spletno naročilo.

 

Postopek nakupa

Košarica

 1. Izbira izdelka: V spletni trgovini Medican Lab izberite izdelek in kliknite na povezavo ”Dodaj v košarico”. Ko zaključite z brskanjem po izdelkih, v desnem zgornjem kotu kliknite na simbol košarice. Na desni strani zaslona se odpre prikaz vseh izdelkov, ki ste jih izbrali, spodaj pa sta gumba »Prikaži košarico« in »Na blagajno«. Kliknite gumb »Prikaži košarico«. Sistem vas preusmeri v košarico, kjer vam prikaže njeno vsebino. Če želite vnesti kupon, kliknite na polje »Koda kupona«. Če želite spremeniti količino določenega izdelka, kliknite polje pod naslovom »Količina« in spremenite število, nato pa kliknite na gumb »Posodobi košarico«. Če želite zaključiti nakup, kliknite povezavo ”Nadaljuj na blagajno” in sistem vas pripelje v blagajno, kjer le še izpolnite potrebne podatke.
 1. Odstranitev izdelka iz nakupovalne košarice: V spletni trgovini Medican Lab se v zgornjem desnem kotu, nahaja ikona nakupovalne košarice, v kateri se (po kliku na ikono) uporabniku prikažejo izdelki, ki so jih med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. Če želi uporabnik odstraniti določen izdelek iz nakupovalne košarice, mora klikniti na ikono košarice in v košarici pred izdelkom klikniti križec ”odstrani” ali količino izdelka s klikom na – nastaviti količino izdelka na 0 in nato še s klikom na ”Posodobi košarico” dokončno potrdi svoje dejanje.

Blagajna

Za dokončanje naročila morate v košarici klikniti ”Nadaljuj na blagajno” in izpolniti potrebna polja.

 1. Naslov za dostavo: Posredovati morate zahtevane kontaktne podatke, ki so označeni z zvezdico (ime, priimek, naslov, kraj, poštno številko, e-mail naslov in tel. številko), ki jih potrebujemo za potrditev in zaključek naročila ter dostavo izdelka.
 2. Strošek dostave: Uporabnik lahko izbere dostavno službo Pošte Slovenije.
 3. Način plačila: Izbira se lahko med tremi načini plačila: Plačilo po povzetju, plačilo po predračunu ali plačilo s kreditno kartico.
 4. Kuponi: Če ima uporabnik veljaven kupon za popust jo vpiše v ustrezno polje in klikne gumb ”Unovči kupon”.
 5. Pregled naročila: Na desni strani so prikazani izdelki, ki jih je uporabnik med brskanjem po spletni trgovini dodal v nakupovalno košarico. Cena posameznega izdelka, strošek poštnine, in skupni strošek za plačilo so razvidni, še preden kupec zaključi naročilo.
 6. Zaključek naročila: Uporabnik lahko pregleda posredovane podatke za dostavo, način plačila, ki ga je izbral in vsebino nakupovalne košarice. Uporabnik potrdi naročilo s klikom na gumb “Kupite sedaj”. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se na spletni strani izpiše tekst ”Hvala. Vaše naročilo je bilo sprejeto.«

Postopek obveščanja o nakupu

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Članu so na povezavi vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naročila. Medican Lab lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe, le da na zaključku nakupa vpiše še naziv podjetja in davčno številko podjetja. Prav tako so enake možnosti plačila.

 

Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju na elektronski naslov info@medicanlab.com sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Obrazec za odstop od pogodbe na daljavo si lahko prenesete s klikom TUKAJ.

Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: Medican Lab d. o. o., Tavčarjeva 6, 4270, Jesenice. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe. Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz. koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon.

 

Odgovornost za stvarne napake

Prodajalec odgovarja za stvarne napake, ki jih je stvar imela takrat, ko je nevarnost prešla na kupca, ne glede na to, ali mu je bilo to znano ali ne. Prodajalec odgovarja tudi za tiste stvarne napake, ki se pokažejo potem, ko je nevarnost prešla na kupca, če so posledica vzroka, ki je obstajal že pred tem. Neznatna stvarna napaka se ne upošteva.

 

Varnost

Medican Lab uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbita podjetji Medican Lab d.o.o. in Bankart, Procesiranje plačilnih inštrumentov d.o.o. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku podjetja Medican Lab d.o.o.

 

Varovanje osebnih podatkov

Več o varovanju osebnih podatkov najdete na strani »Politika zasebnosti«.

 

Komunikacija

Medican Lab bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če v to uporabnik izrecno privoli. Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo Medican Lab izrecno spoštoval. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • pošiljatelj bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne,
 • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil.

Varstvo otrok

Trgovec v spletni trgovini ne sprejema naročil od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi za to imel izrecno dovoljenje njegovih staršev ali skrbnikov. Trgovec v spletni trgovini ne ponuja prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke. Trgovec brez izrecnega dovoljenja staršev ali skrbnikov ne bo sprejemal kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke, prav tako ne bo izdajal podatkov, sprejetih od otrok, tretjim osebam, razen staršem oziroma skrbnikom. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.

 

Ocene, mnenja in priporočila

Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne trgovine, in namenjeni skupnosti vseh uporabnikov. Medican Lab omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne trgovine, pred dokončno objavo pa jih dodatno pregleda. Medican Lab ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po presoji ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem. Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Medican Lab ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na Medican Lab.

 

Omejitev odgovornosti

Medican Lab se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da včasih ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo Medican Lab kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

 

Izključitev odgovornosti

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridržujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani.

 

Pritožbe in spori

Medican Lab spoštuje veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-naslova info@medicanlab.com. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Medican Lab bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Medican Lab se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Medican Lab po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče glede na stalno prebivališče potrošnika.

 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Medican Lab, ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

 

Izjava glede prehranskih in zdravstvenih trditev pri opisih izdelkov

Vse informacije na straneh spletne trgovine Medican Lab so zgolj informativnega značaja in nikakor ne smejo biti razumljene kot nadomestilo za nasvete lečečega zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja. Prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet. Izdelki in trditve o posameznih izdelkih v tej spletni trgovini niso bili preverjeni ali ovrednoteni s strani državnih institucij in tako niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posameznega izdelka so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropske agencije za varnost hrane. V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, se pred uživanjem teh izdelkov posvetujte s svojim zdravnikom.

 

Izjava o legalnem statusu izdelkov

Podjetje Medican Lab d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi dostave, transporta in carinjenja naročenih izdelkov. Kupec soglaša, da se je pozanimal o legalnem statusu artiklov v državi, v katero naroča. Medican Lab ne razpolaga z dokumenti, ki bi izrecno pojasnjevali legalni status artiklov v posameznih državah.

 

Namen zbiranja osebnih podatkov

Upravljavec obdeluje osebne podatke uporabnikov za sledeče namene:

 • povpraševanje uporabnikov

Upravljavec lahko obdeluje sledeče osebne podatke uporabnikov:

 • ime in priimek
 • elektronski naslov
 • naslov stalnega ali začasnega prebivališča
 • stacionarno in/ali mobilno številko

Osebna privolitev uporabnika

Upravljavec zagotavlja možnost osebne privolitve uporabnika, kjer je to potrebno, brez vnaprej izpolnjenega potrditvenega okenca. Osebna privolitev uporabnika je njegova prostovoljna izjava volje, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen, in je dana na podlagi informacij, ki mu jih zagotavlja upravljavec s temi pravnimi pogoji.

 

Neposredno trženje

Za namene neposrednega trženja upravljavec ne uporablja nobenega osebnega podatka.

 

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Upravljavec ne posreduje osebnih podatkov uporabnikov tretjim osebam.

 

Shranjevanje osebnih podatkov

Na spletni strani https://www.medicanlab.com (https://www.medicanlab.si, https://www.medicanlab.org, https://www.medicanlab.eu, https://www.medicanlab.net) se ne shranjujejo podatki uporabnika, ko pošlje povpraševanje. Ti podatki se posredujejo direktno na elektronski naslov podjetja Medican Lab d.o.o. in se uporabljajo zgolj za komunikacijo uporabnikom.

Pregled košarice

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti in sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Na spletni strani je tudi spletna trgovina. Da si stran lahko zapomni vaše izdelke v košarici in za obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna za pravilno delovanje strani in uspešen nakup.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi
Scroll to Top