NAČINI PLAČILA

V Sloveniji je prek spleta vsaj enkrat nakupovalo že več kot 90% uporabnikov interneta. Najbolj pogosto se še vedno odločajo za plačilo po povzetju, a v zadnjih letih hitro raste tudi uporaba plačilnih oz. kreditnih kartic. Spletna trgovina Medican Lab vam ponuja več različnih načinov plačila in vsi so 100% varni. Med trgovcem, imetnikom kartice in izdajateljem kartice je vzpostavljena varna povezava, ki poteka po zaščitenih linijah in vključuje vsa potrebna preverjanja, ki potekajo avtomatsko. S tem je tudi možnost eventualnih zlorab zmanjšana na minimum.

Po povzetju

Ob prevzemu pošiljke plačate dostavljalcu, in sicer v gotovini, ali pa s plačilno oz. kreditno kartico na POS terminalu, ki ga ima s seboj. Če vas ob prihodu dostavljalca ni doma, vas bo v nabiralniku čakalo obvestilo, s katerim boste lahko paket v roku 15 dni prevzeli na najbližji pošti in ga plačali tam.

 

Plačilna / kreditna kartica

Plačila s kartico v naši spletni trgovini potekajo prek 3D Secure povezave, ki jo omogoča NLB v sodelovanju s procesnim centrom Bankart. Sprejemamo naslednje kartice:

– BA Maestro Fizične

– BA Maestro Poslovne

– Maestro Fizični

– Maestro Poslovni

– MasterCard Fizične

– MasterCard Poslovne

– Visa Fizične

– Visa Poslovne

 

PayPal

PayPal je najbolj priljubljeni in razširjeni sistem za spletno plačevanje v vseh razvitih zahodnih državah. Velja za zelo varnega ter zanesljivega in je dobra alternativa plačilom s kreditnimi karticami.

 

Pregled košarice

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti in sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Na spletni strani je tudi spletna trgovina. Da si stran lahko zapomni vaše izdelke v košarici in za obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna za pravilno delovanje strani in uspešen nakup.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi
Scroll to Top