O NAS

"Podjetje, kjer je pomembna samo kakovost"

Najboljši evropski dobavitelji in 100% naravno pridobljen CBD, preverjen v specializiranih laboratorijih. Vse to zagotavlja našim izdelkom najvišjo kakovost, vam pa varno uporabo in boljše počutje. 

O nas

MEDICAN

Smo mlada in zagnana ekipa, ki z zanimanjem spremlja hitro rastoči svetovni trg izdelkov iz konoplje, zlasti kanabinoida CBD, ki postaja zaradi svojih širokih blagodejnih učinkov vse bolj priljubljen. Povezali smo se z vodilnimi dobavitelji izdelkov iz industrijske konoplje, ki raste na poljih v Evropski uniji in v sodobnih rastlinjakih v Švici. 

Ker si želimo, da konoplja kot ena najbolj trajnostnih rastlin tudi v Sloveniji ponovno dobi status in prepoznavnost, kot ju je nekoč že imela, smo se odločili za lasten nasad industrijske konoplje. Raste na najboljši kmetijski zemlji, brez uporabe umetnih gnojil, pesticidov in herbicidov. Preko zadruge smo se povezali tudi z drugimi pridelovalci v Sloveniji, da skupaj napišemo novo poglavje v večtisočletni zgodovini te zanimive in uporabne rastline.

Podatki o podjetju

Naziv podjetja:

Medican Lab, spletna trgovina in storitve d.o.o.

Matična številka:

8451974000

Davčna številka:

42843928

Pregled košarice

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti in sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Na spletni strani je tudi spletna trgovina. Da si stran lahko zapomni vaše izdelke v košarici in za obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna za pravilno delovanje strani in uspešen nakup.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi
Scroll to Top